حجتالاسلاموالمسلمین سیدقریشی: در سایه ابتلائات و آزمایشهای الهی، انسانهای بزرگ شناخته میشوند
مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه، در مراسم تجلیل از خدمات مدافعان سلامت معاونت غذا و دارو، از تلاشهای همکاران این معاونت در تجهیز و تأمین اقلام بهداشتی و دارویی در زمان بحران کرونا تقدیر کرد.
به گزارش روابط عمومی نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه، مراسم تجلیل از مدافعان سلامت معاونت غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی تهران از ساعت 10 روز شنبه هفتم تیرماه 99 با حضور حجتالاسلاموالمسلمین سیدقریشی، مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه، دکتر منان حاجی محمودی، معاون غذا و داروی دانشگاه، دکتر نجاریان، قائممقام معاونت غذا و دارو، حجتالاسلاموالمسلمین غفاری، معاون نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری و جمعی از مدیران و کارشناسان معاونت غذا و دارو در سالن شورای این معاونت برگزار شد.
در این نشست حجتالاسلاموالمسلمین سیدقریشی با تقدیر از خدمات مهم و حیاتی معاونت غذا و دارو در بحران کرونا گفت: در این چند ماهی که در خدمت دانشگاه علوم پزشکی تهران هستم تاکنون فرصت نشد که با دوستان معاونت غذا و دارو دیدار داشته باشم اما در جلسات هیئترئیسه دانشگاه شاهد فعالیتهای دکتر حاجی محمودی بودیم و انصافاً ایشان از مدیران پرتلاش و موفق دانشگاه هستند که عملکرد و فعالیتهایشان همواره مورد تحسین سایر معاونین و رئیس دانشگاه قرار میگیرد که این مسئله علاوه بر درایت و مدیریت دکتر حاجی محمودی، نشانگر تیم قوی مدیران و همکاران ایشان در معاونت غذا و دارو است.
وی در ادامه با اشاره به مشکلاتی که در ابتدای بحران کرونا گریبان گیر کشور و نظام سلامت شد؛ گفت: بحران کرونا همه ما و بهطورکلی بشریت را به چالش کشاند و کمتر رویداد بشری ثبتشدهای داریم که اینگونه همه مردم دنیا را متأثر کرده باشد؛ همانطور که همه ما میدانیم در روزهای ابتدایی این بحران، ما در تأمین ملزومات بهداشتی و محافظتی برای کادر درمانیمان با مشکل مواجه شدیم که اگر ایثارگری و تلاشهای شما و سایر همکاران ستادی نبود؛ قطعاً خسارات بسیاری بهنظام سلامت وارد میشد.
وی سختی و مشکل را جزء جداییناپذیر حیات دنیایی معرفی کرد و گفت: سختی و فشار در کنار گشایش و راحتی از خصوصیات اصلی دنیا هستند و این سختیها مانند جزر و مد باعث به وجود آمدن تنوع و تغییر و تحول میشوند و منافع زیادی برای انسان دارد.
وی با تشبیه حیات دنیوی به یک باشگاه بدنسازی، گفت: خداوند متعال این جهان هستی را مانند یک باشگاه ورزشی خلق کرد و مانند یک مربی کارکشته، تمرینها و برنامههایی برای تقویت انسان طراحی کرده تا انسانها ورزیده شوند و افراد پرتلاش جایزه بگیرند.
وی افزود: همانطور که جزر و مد دریا باعث پیدا شدن در و گوهر و مرواریدهای باارزش میشود؛ در این سختیها، مصائب و مشکلات، انسانهای با ارزش و قیمت دار شناخته میشوند و میبینیم که از دل این سختیها چه انسانهای گرانقدری شاخص میشوند و به تعبیر مولانا «چونک گنجی هست در عالم مرنج / هیچ ویران را مدان خالی ز گنج»
مسئول نهاد با اشاره به آیه 155 سوره بقره «ولنبْلونّكمْ بشيْءٍ من الْخوْف والْجوع ونقْصٍ من الْأمْوال والْأنْفس والثّمرات وبشّر الصّابرين - و قطعاً شما را به چيزى از [قبيل] ترس و گرسنگى و كاهشى در اموال و جانها و محصولات میآزماییم و مژدهده شكيبايان را»؛ گفت: خداوند در این آیه هدف از این ابتلائات و آزمایشها را تعالی و افزایش ظرفیت معنوی بندگان معرفی میکند و در کشاکش این ابتلائات، انسان به اهداف آفرینش پی میبرد و فرصت مییابد تا خود را به درجات بالا برساند؛ البته از دل این ابتلائات هم انسانهای بزرگ و ارزشمند بیرون میآیند و هم عدهای متأسفانه مردود میشوند.
مسئول نهاد در خاتمه با بیان اینکه این فداکاریها و ایثارگریها در تاریخ این کشور ثبت میشود و در قیامت توشه همه شما خواهد بود؛ گفت: اینکه من از قیامت نام میبرم به این دلیل است که همه ما روزی از این جهان خواهیم رفت؛ اصولاً ما متعلق به جهان بزرگتری هستیم و پس از چند صباحی که در این جهان ماندیم، به آنجا خواهیم رفت و خوشا به سعادت آنانی که با خداوند، خوب معاملهای کردند و برای سرای جاوید خود توشهای بزرگ فراهم کردند.
پیش از سخنرانی مسئول نهاد، دکتر حاجی محمودی ضمن تقدیر از ابتکار مسئول نهاد برای قدردانی از فعالان مبارزه با کرونای دانشگاه؛ ضمن ارائه گزارشی از اقدامات و عملکرد معاونت غذا و دارو در حوزههای مختلف، به معرفی مدیران و کارشناسان فعال در این حوزهها پرداخت.
در ادامه تعدادی از مدیران و کارشناسان معاونت غذا و دارو به بیان دیدگاهها و خاطرات خود از دوران اوج شیوع ویروس کرونا پرداختند.
در بخش پایانی این مراسم، با اهدای لوح تقدیر و یک جلد کلامالله مجید، از تعدادی از مدیران و کارشناسان معاونت غذا و دارو به نمایندگی از کارکنان این معاونت تجلیل شد.
نظر دهید